Barion Pixel

BLOG

így szabadulj meg a szennyező anyagoktól az otthoni levegőben!

így szabadulj meg a szennyező anyagoktól az otthoni levegőben!

Mindenkinek jár a tiszta és friss levegő otthon! Ma már olyan készülékkel elérheted, amit csak leemelsz a polcról és hazaviszed!

Olyan mértékűvé vált a légszennyezés manapság, különösen a nagyvárosokban, hogy sok embertől halljuk: érezhetően megváltozott a levegő mindenhol, teljesen más érzete van az embernek, mint 20 évvel ezelőtt. Ehhez hozzájön az allergiára való hajlam és érzékenység egyre gyakoribb kialakulása. Vannak helyzetek, amikor már csak gépi úton tudunk ellene védekezni.
 
Ilyenkor érdemes felmenni a ventalp.hu webáruházába :) ugyanis 2 féle szobaméretre optimalizált Ventalp Pure Air készülékkel tiszta levegőt teremthetsz az otthonodban.
 

Napod nagy része szennyezésmentesen
 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a beltéri levegőszennyezés az egyik fő okozója a légzőszervi betegségeknek, allergiáknak és fejfájásnak. Tehát egy dolog, hogy szellőztetsz és egy másik dolog, hogy mi kering a levegőben és ülepszik le az otthonodban. Ráadásul ahogy vezeted a háztartást és éled otthon az életed a por, penészspóra, füst, vegyi anyagok és szén-dioxid óhatatlanul bekerl a levegőbe. Nem csoda, ha enerváltnak és kipihenetlennek érzed magad. Fontos erre ráébredni, és cselekedni, nehogy különböző egészségügyi gondok üssék fel a fejüket.
 

Kis, komplett készülék
 

A kis Ventalp készülékek előnye, hogy hordozhatóak, így ha home office-ban vagy, akkor napközben tarthatod a nappaliban, de éjjel a hálóba is beviheted. A Ventalp Pure Air levegőtisztító készülékek eltávolítják a szállóport, pollent, a kellemetlen szagokat, a vírusokat, baktériumokat a beltéri levegőből. Az egyetlen készülék a magyar piacon, ami a COVID-19-et 5 perc alatt semlegesíti.
 
Mi, a Ventalp csapata több allergiás kollégával hálásak vagyunk érte és nagy örömmel kapcsoljuk be, a mi irodánkban a Pure Air Pro tisztítja minden hétköznap a teret.
 
Ha bármilyen légúti betegségben szenvedsz, vagy valamelyik családtagodat érinti a kérdés, akkor elengedhetetlen minden nap egy ilyen kis szerkezettel biztosítani az egészséges környezetet a számára. Ezek a megfizethető gépek még jól is fognak kinézni az otthoni milliőben. Ha pedig kellemes hangulatot csempésznél a délutánjaidba, aromát is csepegtethetsz a kis tálcájába, így még a relaxációd is adott.
 
Nézd meg, melyik lenne jó a te otthonodba, a webáruházunkból akár közvetlenül is meg tudod rendelni a terméket!

Árajánlatot kérek!

Kérj tőlünk árajánlatot a saját Ventalp rendszeredhez!

Kérlek, töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot kollégáinknak, mi pedig 24 órán belül keresünk téged!

Herceg Tamás
Ventalp üzletág vezető,
szakmai kérdések

hercegtamas@ventalp.hu

+36 70 884 1400

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok ahhoz, hogy további információkat kapjak a megadott email címre!

Alaprajz csatolása:
Az alábbi fájlformátumok csatolása lehetséges:
zip, rar, pdf, word, excel, jpg
Kosár
Kérj ajánlatot most!