Barion Pixel

BLOG

Akár örök életű csövezés? Alább nem adjuk!

Akár örök életű csövezés? Alább nem adjuk!

Ezzel a csövezéssel hosszú, hosszú évekre biztosítjuk neked ingatlanod szellőztetését! Már csak a megfelelő gépet kell kiválasztanod és minden szenvedésednek vége!

Amikor egy teljes ingatlan szellőztetését kell megoldani, vagy egy olyan Ventalp gépet kell beépítenünk, ami hűt-fűt-szellőztet, akkor csövezéssel tudjuk eljuttatni a friss levegőt a különböző helyiségekbe. Nem véletlen, hogy kiemelten figyelünk a minőségre és most egy telesen új, időtálló technológiára váltottunk!
 

Azért, hogy a legjobbat kapd - csövezésből is!
 

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagú csőrendszert használunk, mert fontos, hogy óvjuk a gépeket és minél hosszabb élettartamú rendszert adhassunk át neked. Ezért döntöttünk úgy, hogy bevezetünk egy olyan csövezést, ami még teljesen új a piacon és korszerűbb, mint a korábbi fém csövezés.
 
A Ventalp KLIKK rendszer annyira strapabíró és egyszerűen összeszerelhető elemekből áll, hogy megkönnyíti a kiépítési munkát is. Akár magadnak is össze tudod rakni vele a saját szellőztető rendszeredet, mert olyan mint egy felnőtt lego.
 

A Ventalp KLIKK új dimenziót nyit
 

A Ventalp KLIKK légcsatorna rendszer egy pattintással összeszerelhető elemekből áll, súlyra 9-szer könnyebb, mint a hagyományos merev csövezés. Minden egyes tartozéka antibakteriális és antisztatikus tulajdonsággal bír, így a kórokozók, a vírusok, baktériumok, szennyeződés és a por sem tud megtapadni a csövezésen és a szerelvényeken sem.
 
Nyugdíjba küldjük a szellőztetőrendszerek kiépítéséhez szükséges merev csöveket! Helyettük elhozzuk azt az újgenerációs csúcstechnológiát, hogy már neked is ezzel építsük be a választott gépedet!
 

Ez a sok előnye mind megvan
 

Ha egy családi házat veszünk alapul, 6 fő rendszerelemből összepattintható a komplett családi ház szellőztetése.
A legmagasabb légtömörségi/energia besorolást kapta (ATC 1 - az EN 17192 szabvány szerint), kiválóan szigetelt, 55%-al hatékonyabb, mint a régimódi fémcsövek. Ha később felújítasz és mondjuk bővítenéd a rendszeredet, mivel könnyű, tartós és légmentes anyagokból áll, bármikor meg tudod vele tenni.
 
Egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható anyagból készült és nagy segítség, hogy nem kell amiatt izgulni, mi minden telepszik le az évek során a csövek belsejében. A súlya annyira könnyű, hogy ha magad építenél be, ez nagy segítségedre lesz.
 
Örök a higiénia is! Ultra-Fresh® antimikrobiális technológiával ellátott csövekből áll, ami a fertőtlenítőszerekkel ellentétben a termék teljes életciklusa alatt kifejti a baktérium és gombaölő hatását.

A duplafalú csövezésnek köszönhetően a zajszint minimális.
 

Tényleg egyszerű az összerakása?
 

Könnyen vágható és egyszerű felépítésű elemekről beszélünk. A rajta lévő jelölők (5 cm-enként) segítenek a csövet a kívánt hosszúságúra vágni. A csövet egyszerűen, egy késsel könnyedén a kívánt méretre tudjuk vágni a mindössze 17 mm-es csővastagság miatt. Ez a teljesen egyedi technológia teszi a Ventalp KLIKK elemek összekapcsolását gyorsabbá és egyszerűbbé, mint valaha bármilyen csövezést. Csak fogod, és összepattintod őket és kész is vagy!
 

Nekem nem házba kell, hová tudom még beépíteni?
 

Gyakorlatilag bármilyen épületbe, ahol meg kell oldani a szellőztetést. A határ a csillagos ég, hiszen a csövezéssel és a megfelelő géppark kialakításával sokféle megoldást tudunk nyújtani. A családi házak mellett ipari épületek, csarnokok, edzőtermek, szállodák, műhelyek is számíthatnak erre a megoldásra, de akkor sem tolakodó, ha látszó csövezést alkalmazunk mondjuk egy csarnokban vagy ha az ügyfél ez választja.
 

Mindenki számára elérhető!
 

Ha ügyeskezű vagy és szeretnéd magadnak kiépíteni a szellőztető rendszeredet, akkor ezzel az egyszerű szerkezettel nem lesz gondod! A webáruházunkban az ingatlanod méretének megfelelően találsz hozzá megfelelő csomagokat. Természetesen a gép kiválasztásában, a beüzemelésben vagy bármilyen perszonalizált kérdésben tudnak szakértő kollégáink segíteni.
 
Ha légtechnikus vagy és szeretnél ezzel a rendszerrel dolgozni, szintén elérhető számodra a webshopból. Javasoljuk, hogy egy nagyobb rendelés esetén egyeztess a kollégáinkkal.
 
Ha viszonteladó vagy, nagyon boldogok leszünk, ha felveszed a kínálatodba a Ventalp KLIKK-et és ajánlod a vásárlóidnak. Ebben az esetben mindenképp kérünk, hogy a szakértő kollégáinkat keresd, hogy megbeszéljétek a részleteket.

Javasoljuk, hogy kövess minket a social media felületeinken (@Ventalp szellőztetés), mert folyamatosan osztunk majd meg hasznos videókat és infókat még a rendszerről!

 
Árajánlatot kérek!

Kérj tőlünk árajánlatot a saját Ventalp rendszeredhez!

Kérlek, töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot kollégáinknak, mi pedig 24 órán belül keresünk téged!

Herceg Tamás
Ventalp üzletág vezető,
szakmai kérdések

hercegtamas@ventalp.hu

+36 70 884 1400

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok ahhoz, hogy további információkat kapjak a megadott email címre!

Alaprajz csatolása:
Az alábbi fájlformátumok csatolása lehetséges:
zip, rar, pdf, word, excel, jpg
Kosár
Kérj ajánlatot most!