Barion Pixel

BLOG

“Hát én immár mit válasszak” - avagy így nézz szellőztető rendszert!

“Hát én immár mit válasszak” - avagy így nézz szellőztető rendszert!

Ne izgulj, ha még nem tudod, melyik gép lenne a megfelelő választás hozzád a Ventalp kínálatából! Szerencsére sokféle megoldás közül tudsz válogatni, de készítettünk ehhez egy rövid útmutatót is, hogy könnyebben navigálj.

Ha még csak ott tartasz, hogy van egy újépítésű ingatlanod, ha éppen felújítanál, vagy ha már meglévő ingatlanod, de eljutottál odáig, hogy felismered: a pára és a penész ellen az egyetlen végleges megoldás a megfelelő gépi szellőztetés, akkor jó helyen vagy most!
 
Úton vagy egy korszerű és tartós megoldás felé, de felmerül a bűvös kérdés: melyik szellőztető gép lenne számomra a legmegfelelőbb?
 

Körbejárandó kérdések a választás előtt
 

Szerencsére a Ventalpnál felkészültünk annyi féle eshetőségre, hogy szinte nincs is olyan helyzet, amit ne tudnánk a szellőztetés terén megoldani.
 
Azt, hogy milyen gépet válassz már az elején gondosan körbe kell járni. Szükség van az ingatlan pontos méretbeli paramétereire és olyan információkra, hogy hány helyiség van ami érintett, hányan élnek az ingatlanban, és milyen felhasználási célja van. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy egy családi házba vagy egy hosszú csarnokba kerül beépítésre a rendszer.
 
Szükséges tisztázni, hogy mit szeretnénk elérni vagy megelőzni. Legtöbbször a penészesedés jelenti a legnagyobb problémát, így a páratartalom szabályzása a legfontosabb, de jó, ha tudjuk, milyen kívánságokkal és prioritással érkeznek hozzánk az érdeklődők.
Az biztos, hogy az ablaknyitogatós szellőztetésnél már mindenképpen előrébb vagy. :)
 

Gépek sokszínűségének kavalkádja
 

A Ventalp gépek általában a helyiségek méretét veszik alapul, felül kell vizsgálni, mennyire komplex megoldásra van szükség.

Ha csak egy helyiség szellőztetését szeretnéd megoldani: A Ventalp Single Room Prémium terméket szoktuk ajánlani.  A ventilátora alacsony energiafelhasználású és folyamatosan biztosítja a friss, szűrt levegőellátást.
 
Gyerekszobába: A Ventalp Kids gépet imádni fogjátok! Szellőztető és levegőtisztító készülék ami megszűri a port, pollent, vírust és a baktériumokat és folyamatosan friss levegőt biztosít a gyerekszobában. Elengedhetetlen ebben a helyiségben a megfelelő páratartalom biztosítása, de ezeket a gépeinket cuki matricákkal dobtuk fel, hogy a gyerkőc is otthonosan érezze magát mellette.
 
Ha több helyiség is érintett: Akkor vess egy pillantást a Ventalp Clean Air-re! Falra szerelhető hővisszanyerős szellőztető és levegőtisztító készülék, ami mellett megszűnik az allergiád! Ráadásul személyre szabhatod akár egy családi fotóval is, mert hófehér felületére tetszőleges matrica helyezhető! 
 
Az irodába szánod? A Ventalp Office lesz a társatok a mindennapokban. Tiszta levegőtök lehet vele a nagy térben is! Egy olyan légcsatorna nélküli szellőztető és levegőtisztító berendezés, ami kialakításának köszönhetően bármilyen ingatlanba utólag is beépíthető. Igaz, méretben picit nagyobb, mint egy átlagos gép, de erre szükség van ha nagy teret kell megtisztítania. Otthonos kivitele miatt viszont szépen beépíthető a térbe és olyan érzetet ad, mintha csak egy bútordarab lenne.
 
Komplett családi ház vagy több helyiségből álló ingatlan? Akkor tiéd a Ventalp Pro központi szellőztető berendezés! Friss levegőd lesz vele minden helyiségben. Hővisszanyerő szellőztető készülék, ami oxigéndús, megfelelő hőmérsékletű és páratartalmú, egészséges környezetet teremt. A levegőcsere révén szinte nulla lesz a szennyezőanyag jelenléte a térben.
 
Hűtés, fűtés és szellőztetés érdekel? Bizony, egy készülékkel már elérhető! Ez a Ventalp Inverter. Olyan egyedi hővisszanyerős szellőztető berendezés, ami egy beépített hőszivattyúval rendelkezik és egy komplex megoldás. Átmeneti időszakban támogatja a fűtést és a hűtést is.
 

Még mindig nem vagy biztos benne?
 

Akkor se aggódj. Mindenkinek más és teljesen egyedi kialakítású a saját épülete, teljesen természetes, ha igényled szakértő segítségét, vagy valakit, aki ránézre a saját történetedre! Kollégáink állnak rendelkezésedre, ha úgy érzed elakadtál! Bármikor keresheted őket az alábbi elérhetőségeken! Reméljük hamarosan te is egy elégedett ügyfelünk leszel, és a megfelelő Ventalp géppel varázsolsz tiszta, friss levegőt az otthonodba!
 
Árajánlatot kérek!

Kérj tőlünk árajánlatot a saját Ventalp rendszeredhez!

Kérlek, töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot kollégáinknak, mi pedig 24 órán belül keresünk téged!

Herceg Tamás
Ventalp üzletág vezető,
szakmai kérdések

hercegtamas@ventalp.hu

+36 70 884 1400

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok ahhoz, hogy további információkat kapjak a megadott email címre!

Alaprajz csatolása:
Az alábbi fájlformátumok csatolása lehetséges:
zip, rar, pdf, word, excel, jpg
Kosár
Kérj ajánlatot most!