Barion Pixel

BLOG

Neked nem a lakásba kell? Hozunk néhány példát, hová ajánljuk még mindenképp a Ventalp gépeket!

Neked nem a lakásba kell? Hozunk néhány példát, hová ajánljuk még mindenképp a Ventalp gépeket!

Legyen szó irodáról, konditeremről, stúdióról vagy csarnokról, gépi szellőztetésre nem csak a lakóépületekben lesz szükségünk. Hozunk pár példát ezekre, hogy lásd - mindenre van megoldásunk!

Végtelen örömmel látjuk, hogy egyre többen ismerik fel a gépi szellőztetés fontosságát, és nagyobb odafigyeléssel kezelik a megfelelő gép kiválasztását is. Nekünk a Ventalpnál nagyon szerencsés a helyzetünk, mert mi mindenre gondoltunk és gyakorlatilag mindenféle konstrukcióra tudunk már gépet ajánlani! A lakóházak mellett széles termékválasztékunknak köszönhetően egyre többféle céllal épült ingatlanba építjük be a szellőztető rendszert!
 

Ha ablaktalan a helyiség
 

Ilyenkor vagyunk a legrosszabb helyzetben, mert ha vizesedik és főleg, ha van még vizesblokk is hozzá, akkor a pára nem fog tudni távozni és jó eséllyel kialakulhat a nem kívánatos penész.
 
Ha például raktárad van, ahol óvnod kell az árut, akkor természetesen a megfelelő szigetelés mellett ajánljuk a Ventalp Office készüléket. Ez egy légcsatorna nélküli szellőztető és levegőtisztító berendezés, ami kialakításának köszönhetően bármilyen ingatlanba utólag is beépíthető. Akkora ugyan, mint egy hűtő, de egy nagyobb térben megéri ennyi helyet kiszorítani neki. A levegő irányát szabályozni tudjuk, és a többszintű szűrőrendszere friss levegőt biztosít és meg is tisztítja azt.
 

Ha az allergiát nem tűröd
 

A nem labirintus-szerű, egy légterű helyiségeket kiválóan átszellőzteti a Ventalp Clean Air. Ez a falra szerelhető hővisszanyerős szellőztető és levegőtisztító készülék alig foglal helyet és igen komoly hatékonyságú szűrőrendszerrel rendelkezik. Ráadásul matricákkal is feldobhatod (Ventalp Kids), ha van egy kruppos vagy asztmás gyereked, akkor jó szolgálata mellett még egy cuki figurával a gyerekszoba hangulatát is feldobja. Kiváló lehet a nagyvárosi forgatagban lévő ingatlanokban, mert a szmogot, a füstöt is megszűri.
 

Ha csak egy helyiséget kéne szellőztetni
 

Ez a termék egy igazi jolly joker, mert ha csak egy helyiséget, mondjuk egy irodai tárgyalót érint a penészprobléma, ahol nyilván nem szeretnéd, hogy az ügyfeleid farkasszemet nézzenek vele, akkor jön a Ventalp Single Room Prémium és megment téged. A ventilátora alacsony energiafelhasználású és folyamatosan biztosítja a friss, szűrt levegőellátást.
 

Csarnokok, stúdiók, figyelem!
 

Természetesen nagy belmagasságú építmények esetén is tudunk operálni, méghozzá egy Ventalp Pro készülékkel. Ezeket a gépeket csövezéssel szoktuk beépíteni, az utóbbi időkben már a Ventalp Klikk csövekkel, amik időtálló, antisztatikus és antibakteriális tulajdonságukkal megóvják hosszú időre a rendszeredet (erről itt olvashatsz). 
 
A Ventalp Pro olyan hővisszanyerő szellőztető készülék, ami oxigéndús, megfelelő hőmérsékletű és páratartalmú, egészséges belső környezetet teremt. A levegőcsere révén szinte nulla lesz a szennyezőanyag jelenléte a térben.
 
Ideális megoldás olyan ingatlanba is, mint pl. egy hangstúdió, ahol speciális szigetelési eljárás került kialakításra, és a hosszú egybefüggő munkaórák miatt gyakorlatilag több zárt, légmentes teret kell folyamatos levegőcserével ellátni.
 

Hűt, fűt, szellőztet egyben? Lehetséges!
 

A Ventalp Inverter erre lett kitalálva! Ez egy olyan egyedi hővisszanyerős szellőztető berendezés, ami egy beépített hőszivattyúval rendelkezik. Ennek a maximális fűtőteljesítménye 4,7 Kw / maximális hűtési teljesítménye 3,7 Kw. Emellett ugyanúgy penészmentesít és folyamatosan friss levegőt biztosít, mint a “kisebb” készülékek. Ehhez a masszív készülékhez javasoljuk, hogy kérd ki Ventalp tanácsadóink véleményét.
 
Illetve ez minden esetben fennáll, ha úgy érzed, megoldás kell, de bizonytalan vagy, nyugodtan vedd fel a kapcsolatot a kollégáinkkal!
 
Természetesen, ha ügyeskezű vagy, akkor magadnak is ki tudod építeni a rendszert! Ehhez itt találod az elemeket. Természetesen ebben is segítünk, például a beüzemelésnél.
 
Árajánlatot kérek!

Kérj tőlünk árajánlatot a saját Ventalp rendszeredhez!

Kérlek, töltsd ki és küldd el a lenti űrlapot kollégáinknak, mi pedig 24 órán belül keresünk téged!

Herceg Tamás
Ventalp üzletág vezető,
szakmai kérdések

hercegtamas@ventalp.hu

+36 70 884 1400

Elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok ahhoz, hogy további információkat kapjak a megadott email címre!

Alaprajz csatolása:
Az alábbi fájlformátumok csatolása lehetséges:
zip, rar, pdf, word, excel, jpg
Kosár
Kérj ajánlatot most!